Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Ramadan Kareem


Assalamualaikum and Hello!


So it was a little too late for to write a post about Ramadan sebab dah masuksepuluh malam terakhir pun and tak lama lagi nak raya. So macam mana persiapan raya korang ye? Well, aku kalini sangat lah tak berapa nak kisah pasal raya sebab ye lah, dah mulakan Ramadan kat tempat orang kan so, feel tu kurang sikit. Maybe tahun depan kalau dah jadi bini orang feel dia lain macam kot. hahahahahahaha. Okay belajar pun tak habis lagi dah gatal nak kahwin.

So, aku sekarang ada kat Klang, menghabiskan sisa Ramadan dan terus cuti semester dua bulan. Thinking what should i do next? The thing is otak aku ni tak habis-habis nak suruh aku balik Sarawak.. yeah, i miss him so much. Well sayangnya tak dapat nak beraya dengan dia atas sebab-sebab yang tertentu.

I think i need to start believe in the real relationship once again. I need to fight and I will fight for love. Watching Bajirao Mastani made me realise that I was once like Mastani and I will fight like Mastani. And of course, there will be so much some similarities for us.

Okay aku dah makin mengarut. See you in the next posts peeps.




xxNana Ashaxx



Older Post