Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Unexpected


Assalamualaikum and Hello!


I was struggling in my hard time here. im sooooo exhausted and im sooooooo feels like wanna give up. Tak sampai sebulan aku kat sini macam yang aku alami doh! Giler tak bengang? Dengan laptop rosaknya.. dengan gaji tak masuknya. I have no any words left doh. Serious rasa down nak mati kat sini. But yes, this is life. mana lagi DIA akan bawak kita kalau kita sendiri tak nak redha?

The fcking moment is when I dah sewa kereta nak pergi Kuching sebab nak hantar laptop ke Wisma Saberkas and then i found out that baki dalam account was 0.00. FCK!
Aku mati-mati ingat duit gaji aku masuk dah. Tak sangka kerja company besar pun buat main-main gaji aku ni. dah lah aku tengah susah do.
fikirlah.. mcm mana aku nak bayar sewa kereta time tu? I was so stupid I didn't even try to check my balance acc. i was so over confident like hell. Time tu rasa tak ermaya dah. weyhh mcm mana aku nak bayar? duit takde nasib baik member sanggup tolong time tu. terpaksa tebalkan muka lah.

Kena pulak harini aku dapat tahu manager aku burukka aku gila-gila. aku tak tahu apa masalah dia. depan baik belakang mcm setan. orang tua yang mcm tu pun tak reti nak buat perangai mcm orang dewasa..




xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post