Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




It depends on us.


Assalamualaikum and Hello!


hidup tak pernah sunyi tanpa pancaroba. takkan pernah bermakna tanpa kegagalan. kita bangkit dengan kegagalan. dan ianya mengajar kita untuk menjadi insan yang lebih baik. Dan apa pun yang terjadi kita seharusnya mengatasinya dengan cara yang lebih baik. well.. Manusia buat silap. aku pun silap. Aku pun pernah marah dengan satu hamba Allah tapi aku tak cepat menjatuhkan hukuman keatasnya. atau aku ni mmg ditakdirkan dijatuhkan hukuman buta-buta? kita hidup tak lama. tapi kita akan jumpa macam-macam jenis manusia. So, kita kena pandai handle some of the situation. Sometimes i cant handle human like he is the most perfect creature ever.

you know... orang buat salah sikit dah pissed of. siapa yang sentap? orang sentap sebab ade perasaan. awak? ego tak tentu pasal. Ramai org kata Melayu itu melayu ini. And many negative things about malays. a real malay is a tolerance. sentiasa nak selesaikan masalah dengan perbincangan dan persepakatan. since you are not a pure malay of course you can say those things to us. Oh please. wake up.. sampai bila kau nak ego tak tentu pasal? even when you realise that you were wrong doesnt make you move positively.
You are one type of a malay too. Since Malay got many type of person, you should know that you are one type of malay that seriously never realised about who you are. about your own mistakes and keep on judging others like you are so perfect. And sometimes you should give your mind some space to others view. who knows it will make things get better.
Aku melayu, kau melayu, dia melayu. Kenapa dia berjaya dan kau tidak? sebab diri kau sendiri. Kenapa dia positive dan kau tidak? sebab diri sendiri. kenapa dia boleh be tolerance and patient but you cant? again, it depends on you. bukan depends pada kaum!!

Chow!

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post