Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




The Colours


Assalamualaikum and Hello!


Tahu tak, dalam hidup kita akan buat macam-macam kesilapan, yang buat kita jatuh dan tersungkur. Dan keikhlasan tu seharusnya diberikan dengan sepenuh hati kan?

hahaha.. apa aku ngarut ni.

Okay, dah lama tak bloging ni buat aku macam.. dont even know what to start actually even when I have a lot to tell. Look, manusia buat kesilapan. So do I dah nama pun manusia kan? But there will be a moment when you are in the dark season and you cant see the light. So bila dah keluar dari zaman gelap tu adakah kau akan kembali ke zaman gelap? Takkan? Orang waras takkan buat macam tu I am really sure about it.

The colours.  Hidp ni ada masam manisnya. Ada macam-macam scene. Dan itulah yang mearnai hidup ni. Macam tu juga perhubungan. Dengan adanya social media I tend to share many things with other people. And some times oops. Most of the times I did the same thing. Sharing my happy and bad moments with them. And it sometimes uncontrollable.

Dude. Jangan sia-siakan orang betul sayangkan kau
Like seriously. Never. Kau akan menyesal tak sudah.. It is not like I am happy 24/7. There are bittersweet moments in my life. Itu yang ajar aku apa kurangnya aku. Dan siapa kawan aku.

Bila orang caka apa kurangnya aku, yeah I admit that i will be ego sikit. Konon tak nak ngaku. But in the end I do reflect myself. It makes me feels sucks sometimes. Wish I could undo every action I have done.
But it is life. There is no way I could make it undone. So yeah that exactly makes our life full of colours.

P/s: Aku maafkan setiap insan dalam hidup aku. Dan maafkan aku atas segala kesalahan aku. Tak terkira dosa yang aku buat di muka bumi Allah ni. Kita manusia byk sangat silap. Jadi maafkan lah aku. Maafkan aku atas keegoan aku.



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post