Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Computer Science


Assalamualaikum and Hello!


WELL at first I found out that I'm going to take Modul III, I was a little bit upset cause I actually hate to learn more about computer and all the thing about lah. But at the same time I found out it is interesting actually as I love blogging so much. cuma takde masa je sekarang ni dengan ketiadaan lappy and internet. hanya ada phone.

Well itu pun agak memadai lah kan sebenarnya dari tak ada. But entah lah seriously takde rasa puas dalam blogging. Nak type panjang2 pun takde mood.
Serious takde. Pendek ceritanya mmg dah malas lah nak update apa-apa. that's why routine blogwalk pun aku dah tinggalkan semua. Nak edit blog lagilah takde masa. Cara nak tukar cursor pun aku dah lupa bayangkan..

Bila bukak jer blog. MasyaAllah hambar gila habaq hang. hahaha..
Dah meningkat alam remaja ni semua post yang aku rasa macam mengarut and entah hape-hape tu aku dah delete. Bak kata orang menghapuskan sejarah. err... okay bak kat aku sebenarnya. Hahaha..

Back to the main focus, setakat ni lah aku nampak Computer Science in matriculation level is not very though. Macam Bio lah. Need to read and remember. That's all. And hati dah start tertarik pada CS (Computer Science).
But aku dah hantar borang rayuan pertukaran modul. Hahaha. Kalau ada rezeki aku kat modul orang pandai tu adalah. Kalau takde rezeki aku nak tukar pun aku dah tak kisah sangat kot. Cause dah bergelumang dengan something yang aku minat.

Okay I think that's all. ;)


Still remember what He said

Kita bertemu dan berpisah kerana ALLAH


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post