Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Freebies Header Part 2


Assalamualaikum and Hello!


Hayyy! Whatsup babes? Ada sihat? HEHE. Sejak dua menjak ni I tak dapat bernafas dengan elok disebabkan masalah selsema.. I kalau kena selsema sekali terus berlarutan.. Cedihh titeww
Well, disebabkan I rasa baik hati sangat harini, I ada buatkan uols freebies header.. nak tak? Kalau nak angkat kaki *masuk air*.

Okay, like usual, just copy the url. OWH, before this korang tak dpt nak copy anything kat blog I kan? I'm sorry for that. I letak code untuk elakkan orang bukak page source I sebenarnyaa.. HEHE. I tahu I sengal :D

Kayy, time for the main subject...

850X300




http://i.imgur.com/49HQL.png


 http://i.imgur.com/exQpm.png


Kalini I buat dua je sebab I takde idea eventhough banyak picture yg Uncle google bagi.. K baii enjoy it.
Jgn lupa comment kalau nak amik. Kalau nak amik lahh haha! :D

Label:



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post