Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Jangan Racist Sangatlah Kan?


Assalamualaikum and Hello!



It was begin when, I start to support pasukan bola sepak dalam negara yang memenangi Liga Malaysia 2012 pada beberapa tahun yang lepas. PENAT memikirkan kenapa kita semua harus bermusuh hanya disebabkan  bola? Penat I fikir kenapa ramai sangat orang anti dengan pasukan yang I minat? Kenapa kata-kata carutan dilempar melalui Twitter dan Facebook mengutuk kemenangan yang sudah terang lagi bersuluh adalah milik Kelantan FA? Is It all because of sikap racist kebanyakan rakyat Malaysia kepada Warganegara Malaysia yang menetap di Kelantan? Adakah?

Bila kata-kata carutan dilempar, nama babi diseru, kata lucah ditaip. Menunjukkan yang mereka sangat marah kerana Kelantan menang sesuatu perlawanan atau pun menjuarai sesuatu Liga. Mengapa mereka membazirkan masa mereka dengan mengutuk menabur Fitnah terhadap Pasukan Kelantan dan Negeri Kelantan sendiri?? Bodohnya mereka kerana sanggup membazirkan masa dengan melakukan hal sebegitu. Perkara yang mendatangkan keseronokan terhadap rakyat yang bukan dari Negeri Kelantan tetapi mendatangkan rasa marah dan menghiris hati sesiapa sahaja anak Kelantan yang membaca Status Hot tu and di facebook mahupun twitter.

I tak nak lah benda ni memecah belahkan kita semua sebagai rakyat Malaysia yang bertamadun, kan? haha!
Akhir kata,tak perlu korang buat page-page anti menganti ni.. ;)
hanya memutuskan silaturahim jer.. ;)


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post