Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




I Did It!


Assalamualaikum and Hello!




Okay, it is not a bout the beautiful  nail by the way. But it is about me who did the job succesfully. Is it? Succesfull enough huh? Hahaha..

Since ada Photoshop ni I jadi batak sikit. HEHE. Sorry ler Coz selama ni I jealous benar tengok orang lain design blog dorang dengan kecanggihan Photoshop [perghhh ayat..].
Lepas beberapa hari I godek-godek photoshop, maka terhasillah  Header yang kat atas tuh.. Malas nak tengok kat atas? Haish korang nihh....

Ini diaaaa

Hahh.. nampak? Hehehe.. harini, I cari tutorials macam mana nak install vintage brush pulak. [kayy i know i dah banyak ketinggalan] and the result is.... jeng jeng jeng...



Okay vintage brush tu I tak colourize pun sebab I just nak try heee. agak-agak lawa tak? kalau korang tak dpt nk nampak vintage brush tu sebab background blog I gelap, korang boleh klik header tu and see it, jangan lupa bagi comment yang membina sebab I nak teruskan buat benda alah nih :D

Kalau korang nak amik buat header pun boleh tapi I tahu lah takde sape nak amik sebab hasil kerja I tak setanding dengan blogger yang lain.. Ye dok?

hahaha! Kayy, haaa.. lupa pulak nak membebel. Memandangkan kat kawasan Klang ni sekolah I je lah yang bersekolah untuk murid Form 4, I tak dpt nak pergi sekolah pagi tadi... penat woooo I tunggu dari pukul 6.06 pagi semata-mata nak pergi sekolah. Semangat giler harini sebab cikgu nak buat experiment. Experiment apa? Okay, kepda sesiapa yg makan... harap jangan teruskan baca...

Eksperimen Bedah Katak

 Okay, tapi nasib menyebelahi gua broooo... Cikgu nak buat esok. Yeyeayy! :D
Tak sabar nak dtg sekolah esok. Hehehe!

Kay bye, haaa... jangan lupa bagi comment kay? Korang ckp lah apa yg patut I tingkatkan untuk bagi header tu nampak lebih menarik! Thanks a lott! Love you soooo much ;)


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post