Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Congrats ;)


Assalamualaikum and Hello!



Hohoyyy.. ! Macam mana blogger- blogger  yang ambik UPSR tahun nih? Amcam result? Gempaxx tak? HOHO. Kepada yang berjaya memperoleh A seperti yang korang target ataupun melebihi jangkaan korang, Tahniah tauu.. hehe. Kepada yang tak mencapai target atau pun rasa tak puas hati dengan result sebab hanya dapat 4A atau 3A je, korang jangan rasa rendah diri tau. Biasalah tu.. tak semestinya korang tak dapat semua A korang tak pandai. Hehehe..

Teringat time I nak amik UPSR dulu... cedihh sangat.. Sebab tak dapat straight A. Dah target straight A tau.. Rasa macam confident sangat. Dah lah soalan senang giler... Entah macam mana boleh tak dapat A seriously sedihh.. menangis tau.. Bila mak kawan-kawan I tanya.. I jwb dpt 3A je... Mak kawan-kawan I boleh ckp.. "Tahniah... Okaylah tu... Anak mak cik dapat 2A je"

I tak kisah pun pasal orang lain dapat berapa A. I cuma kisah sebab I tak dapat nak capai target.. Sedihh tau..  hehe...
Dah ter"story" pulak kat sini.. Okaylah.. Ada exam lain yang menanti korang semua... And paling penting, kena target unutk PLBS and SPM.

HUHU.. Tahun depan I SPM.. Serammm nih... Hehehe.. And macam biasalah nampaknya.. maybe blog ni akan kena tinggal lagi... cedihh.. :(

Hahaha.. Okay lah.. I gotta go. BTW,

 jangan lupa untuk berusaha lebih pada masa akan datang kalau tak nak mengulangi kekecewaan pada masa sekarang. Based on my experience.. ;)




xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post