Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Ciri-Ciri Cinta "Si Dia" Semakin Pudar


Assalamualaikum and Hello!








Ramai sangat Couple zaman sekarang yg sweet like chocolate masa mula-mula couple tapi bila dah lama-lama.. Cinta makin pudar, antara ciri-ciri cinta si dia semakin pudar ialah..

1. MALAS jawab panggilan telefon. Apa-apa hal semua jawab MALAS

2. Bila ajak dating, keluar tengok wayang atau maka-makan, Bagi alasan BUSY. Kalah Perdana Menteri.

3. Dah reti bergurau secara KASAR dan menyakitkan hati.

4. Mula elakkan diri dari berjumpa.

5. Tak kisah kalau tak berjumpa. Tak jumpa langsung lagi bagus.

6. Mungkir janji untuk keluar bersama, (dating). Alasan tak munasabah yang diberi.

7. Apa yang kita lakukan semuanya nampak salah dimatanya.

8. Kebaikan kita dia tak nampak. Yang buruk jugak yang dia ambil peduli.

9. Taip SMS pendek-pendek dan seringkas yang mungkin. Such as K,Ooo, Hurmm. Itu kalau dia baik hati nak reply. Ade yang langsung tak reply.

10. Bila kitacakap yang kita sayangkan dia or secara mat salehnya, I Love You, dia hanya diam atau jawab... Ermmm.

11. Bagi alasan bengong such as, "Awak terlalu baik untuk saya".

12.  Bila ajak jumpa Parents, dia kan mengelak seboleh yang mungkin.

13. Kalau dah jumpa parent pun banyak aje alasan dia. "InsyaAllah kalau ada jodoh" tu ayat common. Paling tak, dia akan tukar topik dan mengelak dari bercakap hal kahwin.

14. Dia tak kisah apa yang jadi pada kita. Nak mati tergolek ke, apa ke.. lantak pii lah.. =='

15. Susah nak nampak dia senyum dan gurau senda macam dulu.

16. Dia cakap yang dia single dekat orang lain. Tak kisahlah kepada perempuan atau pun lelaki.

17. Dulu asal nak keluar mesti nak pakai baju matching. Sekarang dah tak nak. Rimas katanya. Takut orang kata dia poyo.

18. Dulu dia pentingkan kita dari kawan-kawan, sekarang dah terbalik.

19. Masa mula-mula couple bergayut berjam-jam. Sekarang lima minit pun payah...

Alahai... ada-ada je lah orang yang tak reti nak menghargai kasih sayang org lain nih.. Pandai-pandailah anda menilai ;)





Label:



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post