Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Balik Dari Kampung


Assalamualaikum and Hello!




Hayyy!! Okay, gambar takde kena mengena dengan tajuk mahupun entry. Ianya hanya sebagai hiasan. Hehe..

Okay, actually I baru balik dari Pahang, bertolak dari pukul 11 lebih dari Jengka, Pahang but sampai kat rumah around 8 p.m.. It supposed to be awal sikit dari pukul 8 untuk kitorg sampai ke rumah memandangkan Klang is not too far from there. But, tadi memang traffic jammed yang sangat jammed. Kitorg sampai KL pun dalam pukul 4 atau 5 kalau tak silap, then lepak kat rumah mak sedara kejap baru sampai rumah. Alahai... rasa mcm terseksa duduk dalam kereta tadi... rasa macam perjalanan dari Kelantan balik Klang pulak. Hehe..

Tak sangka sebenarnya.. Raya Aidiladha pun ramai orang balik kampung. Ingatkan orang Kelantan je semangat balik kampung tak sangka pulak seluruh Pantai Timur pun semangat. Hehe..
Bangga jap jadi anak pantai timur. Walaupun jauh merantau sampai Selangor dan KL, dorang tetap semangat nak balik ke tempat asal masing-masing.. Nak beraya dengan keluarga tercinta. Hehe

Okay lah.. that's all for this time. Nak kumpul idea nak update apa pulak lepas ni :)





xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post