Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




After a While


Assalamualaikum and Hello!


Hayy. It has been such a long time blog tidak dipedulikan. Apa khabar semua? Dulu, punca masalah I tak nak update blog is because mama tak nak bayar Wifi. Now, lappy pulak rosak. So tak sempat nak bergiat aktif dlm blogging. Bila I tengok blog I, Gosh! What's happening with my blog?! Kenapa blog I jadi lagu tu pun I tak tahu lahh.. And when I checked my churpchurp account, I tengok my earrings from beringgit-ringgit, turns to 82 cents only. What the hell men? Sebal giler kot hati nih. Dah lah tak dot nak edit template blog ni balik. And now, benda NIH pulak jadi... Haihh sabar je lah. Perancangan masa cuti sekolah telah dibuat, ingat nak kerja lah masa cuti ni. Nak beli komputer. Malas nak bebankan mama. Lagipun I nak try cari duit sendiri. Lepas SPM nanti, senang takdelah segan and tak tahu mcm mana nak kerja kan? Nak kumpul pengalaman selagi boleh. Sebab pengalaman ni mendewasakan diri kan? Rasanya Tak ada apa lagu nak ckp. I'm sorry guys. I gotta go. Promise, soon I'll be back to update and 'renovate' this site. Haha. Pray for me and dearly readers. :D

Label:



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post