Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Menghitung Hari


Assalamualaikum and Hello!


Heyya! Wahh I masih belum tidurlah.. HAHA. Tadi layan citer Hannah Montana. First time layan citer tu.. Akhirnya dapat jugak tgk. HEHE. Spirit kembali membara bila tengok citer tu. Apatah lagi bila dengar lagu The Climb.

One of the scene kat dalam citer tu.

Okay, Yeahh!! Dah masuk 10 Ramadhan terakhir. lebih kurang seminggu kita akan menyambut 1 Syawal. Happy tak? Ada yang akan balik beraya kat kampung, and ada yang akan beraya kat tempat masing-masing je tanpa balik beraya kat kampung. HAHA! Kisah beraya tahun ni agak rumit. Mama and Papa tak pernah bergaduh nak balik beraya kat mana. Biasanya balik kampung papa lah kan.. Then, tahun kitorg semua dah eager giler nak balik Kelantan. Dah confirm tau.. Then suddenly the plan berubah. Bengang tak? Siapa yang tak bengang kan? Dah berapa tahun tak beraya kat Kelantan.. huh!! Geram gilerr ni..

Owh ye, baju raya korang dah  beli belum? Persiapan raya? Ada yg tukar perabot tak tahun ni? Hahaha.. Manalah tahu ada yang cat rumah sebab nak naikkan seri ke.. hehe! Perghh! Tak sabar rasanya nak raya.. boleh nyanyi lagu raya.. dapat duit raya.. UIKS, Duit raya? Layakkah? Hhaha! Manalah tahu, kot2 ade yg sudi ckp kita ni darjah 6 lagi ke.. HAHA.

Life's a climb. But the view is great
Okay bye, I'm going to sleep. It's already 4.03 a.m. ;)
See you next time guys.

p/s: I'm  sorry if i did not follow or visit you back. if you want me to visit or follow you, just comment on one of my post. There are some troubles with my fibox. i think i'm going to replaced it something better. maybe Cbox. ;) Kay bye, have a great dreams.


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post