Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Memories


Assalamualaikum and Hello!


Tak nak persahabatan ini berakhir.

HELLO ALL. Yeah! At last update jugak lagi.. Puasa tak harini? Jangan ponteng eah, tak baik. HAHA. Dalam entry I yang sebelum ni kan, I ada inform yang I akan pindah from Klang to Pahang. My village. Because there's a lot of thing yang harus diuruskan disana. Sampai saat ni, minda ni sentiasa bercelaru. What will happen when I pindah? What about the sukatan pelajaran kat sana? Komsas kan ade yang lain-lain. And the text book also, bit different eventhough the content are the same. What will happen with my study? Takut tak dapat nak sesuaikan diri di tempat baru je.. serious takut giler beb!

Because I dah terbiasa bergelar pelajar SMK Raja Lumu. Can't imagine mcm mana hidup I kat sana.  Because dekat sana takde kawan-kawan I. Apa yang I akan bawa hanya kenangan. Sedih ni... I dah rancang nak pergi majlis graduasi tahun depan. With the gorgeous style *Mwahahahahaha!* Funny, I'm not even pretty, ada hati nak jadi gorgeous. *tangan didada*

Korang... Kalau korang baca  ni kan.. Aku nak korang tahu, aku harap sangat that the plan tergendala.. Korang tahu tak sampai harini hidup aku tak tenang? Sebab aku tak nak pergi. Aku tak nak pergi dari sini. Kat sini je aku jumpa kawan yang betul-betul sejati. yang betul-betul menghargai. Eventhough sometimes aku sedikit terasa dengan perkataan dan perbuatan korang.. Biasalah tu, aku pun bukannya baik mana pun. But, please,.. pray for me. Never let it happen. Aku tak nak terlepas majlis Graduasi Di SMK Raja Lumu. Aku nak bergelar sebagai pelajar SMK Raja Lumu sampai lah SPM. Bersama-sama dengan korang... Sahabat sejati dunia dan akhirat. [Ameen]



Never let our friendship ends.


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post