Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Kebahagiaan


Assalamualaikum and Hello!


Nyum nyum

Hello and hye... Take a look at the title. Okay. This entry is about happiness. What happiness? Yeah! Sebenarnya pasal my happiness. Haha! Lately, I rasa bahagia je because dah ada peneman hati. Hahaha.. Semuanya rasa sempurna. Hari-hari pun makin ceria. Muka berseri-seri tak mcm selalu. Bila dapat yang romantik and sweet memang rasa bahagia macam ni agaknya. Haha!

Tapi semua tu hanyalah sementara.. Hubungan yang dah berusia hampir sebulan ni akan berakhir dengan perpisahan... Perpisahan lokasi. Jarak akan memisahkan kami. Takdir.. kenapa begini rentak mu? I bukan sahaja akan berpisah ngan dia, tapi kawan-kawan sejati I jugak. Kawan-kawan yang mengenal baik dan buruk I. I akan tinggalkan semua yang ada kat sini. Puas I berdolak-dalih ngan mama. Kalau boleh benarrkan lah I habiskan persekolahan kat sini, tapi tak berjaya. Ingat senang ke I nak tinggalkan semua yang ada kat sini and balik duduk kat kampung? Senang I nak tinggalkan kawan-kawan dan rasa hati I?

Sedih sangat. Kenapa ini yang terjadi? Kenapa harus ade sang hitam bila putih menyenangkan? *Jiwang*

berilah aku kekuatan. Berita ni beri aku kekelaman. Rasa bahagia yang aku capai hanya untuk sementara. Mengapa?

Okaylah that's all. before that, korang dengarlah lagu ni kay? best gilerr.. :"(\



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post