Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




UnExpected


Assalamualaikum and Hello!




You know what? Moment yang paling bahagia bagi kebanyakan remaja perempuan ialah berjumpa dengan seseorang yang betul-betul suka dan sayangkan dia. Macam orang cakap, Cinta Monyet ni takkan kemana right? Tapi still ada harapan, kan?

Tapi, kebanyakan remaja tak menganggap Cinta Monyet ni serious. Hanya segelintir. Dan segelintir ini lah yang akan menghadapi kemungkinan untuk kecewa. Sebab ramai yang tak nak serious kan? Tapi golongan segelintir itu, mereka akan serious dan berharap hubungan yang dijalin tu berkekalan hingga ke akhir hayat. *Just like meyh!*

You know what. Dalam hidup ni kita takkan dapat semua yang kita nak. Macam I lah kan, lain yang I harap lain yang I dapat. Tapi, tak semestinya apa yang kita harap tu terbaik untuk kita. Manalah tahu, apa yang kita dapat merupakan sesuatu yang terhebat and terbaik untuk kita. Kan? You know what I mean?? Good. :P

And, kepada kawan-kawan tersayang yang baca nih kan. Yes, aku mengaku yang aku dah mula sayang dia. You know that I'm serious everytime I make a relationship with someone right? Bukan sebab lain dah. Sebab aku dah yakin yang aku sayang dia. Dia buat aku rasa dihargai. Tak macam dulu. And, aku sangat yakin dan pasti. Tanpa ragu lagi. Ni semua korang punya pasal lah... Pergi doa pulak.. Haha.. but never mind. Sebab korang aku rasa bahagia. Thanks a lot!


And kepada semua pembaca, ingat pepatah Melayu?

Yang dikejar tak dapat, yang dikendong keciciran.

jangan jadi macam tu okayh? :D Good! Haha. Time to go. Adios!
Opps! Jangan lupa untuk click ChurpChurp I. Dah? Good. Thanks eyh?


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post