Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Aku Tahu


Assalamualaikum and Hello!



Kawan, aku bukan apa, aku suka bila kau masihh sudi kongsi keputusan peperiksaan kau dengan aku. At least aku tahu kau tak pernah lupakan aku. Tapi kenapa aku dapat rasakan yang kau sebenarnya dah jauh dari aku? Adakah sebab faktor kita yang berada dalam jarak jauh atau sebab aku mula rasa kau akan lupakan aku bila kau dah jumpa kawan baru? Aku tak sepatutnya meragui kau kawan. aku tahu aku tak patut.. Sangat tak patut. Bukan lah aku sengaja timbulkan kemungkinan ini dalam kepala otak aku. Tapi paling takut dilupai olehh kau. Oleh seorang sahabat yang aku kongsi suka dan duka bersamanya. Macam-macam janji dah kita ukir. Tapi kenapa aku boleh meragui semua tu sekarang? Ahh! Kau jangan terasa hati sangat dengan aku. Aku hanya fikir macam tu. Aku hanya terasa begitu.. Kenapa ye? Sumpah! aku tak tahu kenapa.. Mungkin, sebab aku nampak gambar kau and kawan-kawan kau yang nampak happy tu kot.

BODOHNYA aku. Sepatutnya aku happy kau ada kawan kat sana.. Aiseyyy.. Aku bengong jap. Hhahaha.. aku tahu kau takkan lupakan kami semua begitu mudah. Lagipon baru beberapa bulan kita tak bersama-sama macam dulu.. Takkan semudah itu kau nak lupakan? Betul tak? Dont worry about me lah kawan. I'm okay dan sentiasa akan okay. Aku dah sedar.. aku je yang ber-prasangka bengong macam tu..

Padahal kau Ok je. Hahaha..!! Tapi kan kawan, aku rindu nak gelak-gelak ngan kau macam dulu.. Bila kita nak gelak2 macam tu lagi ye?

Aku harap, Persahabatan kita kekal sampai bila-bila! InsyaAllah! :D


Aku harap persahabatan kita kekal! ;')


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post