Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Followers Ke 500!


Assalamualaikum and Hello!


Hayy! Korang semua macam mana? Sihat tak? Hurm sebenarnya I tengah takde mood ni sebab tengah fikir macam mana nak pujuk kawan I tu hehe..Secara tiba-tiba je dia marah.. hmmm! Macam mana nak pujuk ni?!

Okay! Back to the topic.. I dah ada 500+ Followers right? And I nak bagi pengahargaan kepada Follower ke 500 ni dengan review blog dia. Hehe.. Happy jap! :D

Nak tahu siapa yang bertuah sangat tu? Jeng jeng jeng!




Berdasarkan apa yang I tengok dari blog Si manis ni, I tergoda dengan hedaer dia yang lawa tuh! And dengan Entry yang menarik.

Apa yang buat Mata ni sejuk memandang ialah dengan background biru tu. Warna awan. sejuk mata memandang! :)

So, apa lagi? Tambah Following and followers korang segera.. cepat Blogwalking ke blog dia! :D Kalau sudi, follow lah sekali kan? haha!

Kay, End of my entry.. Good bye! :D


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post