Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Contest: Blog Super Kawai By Bubu


Assalamualaikum and Hello!


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirahimm. Akhirnya dapat jugak harini I join contest ketiga yang Bubu buat. Hehe! Korang pon, join lah sekali tau! Tak rugi mencuba!! Macam biasa, klik banner untuk pergi ke blog Bubu!



Dah nama contest, mestilah ada syarat kan? Hah! Ni dia..

Syarat-syaratnya

1. Wajib Follow blog Bubu.
2. Wajib Like fanpage Bubu. Klik Sini3. buat satu entry mengenai contest ini. Tajuknya "Contest blog Super Kawai By Bubu"
4. Tempekkan banner dan linkkan ke entry contest.
5. Tag 3 orang blogger and makesure they know about it!
6. Letakkan url entry korang tu kat entry ini.
7. Lastly, makesure korang ikut semua syarat ni okay..

Expired Date : 27/6/2012

Prizess

1. Topup Rm30
2. Topup Rm15
3. Topup Rm5

Tag

ZulFekar
Jannah

Apa Lagi? Jom join sekali?! :D


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post