Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Cara Terbaik Untuk Balas Dendam.


Assalamualaikum and Hello!


Hayyy! Tadi I jalan-jalan kat blog Indah. Dapat lah Tips yang I rasa sangat-sangat berguna kepada kita lebih-lebih lagi sebagai orang Islam ni.


But, Sebelum kita tengok cara-cara nak balas dendam tu, korang kena tolong I dulu.. Dengan Ikhlas hati dan senyuman okay?

Klik Sini, Sini, Sini, dan Sini

Dah Klik? Okay Thanks Korang.. Mmuahhhh..

Dah sedia untuk balas dendam? Balasa dendam ni ada banyak cara tau! CARA ORANG BERAKAL dan CARA ORANG BERAKAL. Cara orang tak berakal tu apa? Itu cara yang memalukan diri sendiri dan takkan merubah korang. kalau korang balas dendam dengan cara ni, that's mean korang sama jelah dengan orang yang korang nak balas dendam tu. Hehe! Am I right?

Cara Balas Dendam Paling Terbaik dan Berhemah di Dunia ialah.. Jeng jeng jeng...

1. Maafkan Dia

2. Doakan Dia. (I know it's hard. But At least, give a try)

3. Sedekahkan Al-Fatihah

4. Ceria depan dia.
Jangan korang buat muka masam tau? Boleh mengundang permusuhan tau.. hehe

5. Usaha kuat agar lebih hebat dari dia.

6. Beri dia hadiah.

7. Sebarkan perkara baik tentang dia.

8. Bela dia jika ada orang kutuk dia.

9. Pesan kepada anal/abang/adik/kakak/mak/ayah/atuk/nenek kita untuk sentiasa berbuat baik kepada keluarga dia.

Senangkan? Kalau korang buat mcm tu, InsyaAllah dia akan insaf dari sentiasa sakitkan hati kita. Amin!

Label:



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post