Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Berakhirnya Cuti Sekolah


Assalamualaikum and Hello!


Dengan ini. berakhirnya cuti, I jadi orang paling bertuah sebab tak pergi sekolah harini haha! Semalam I balik dari kampung tau, perjalanan kitorang daripada pukul 10 pagi sampai pukul 1 pagi hehe! lama kan? Kenapa boleh lama? Kitorang pergi jalan-jalan survey2 kat Cameron highlands~!! Last minutes vacation tau! Vacation lah sangat kan? Hahaha.. Actually, kitorang pergi Cameron highlands tu sebab nak survey tempat je, nanti masa2 parents I terluang boleh menginap kat situ dua tiga hari ke? Mana lah tahu kan?

Lagi satu kan tempat tu ramai Mat Salleh hehe.. sekali lagi jeles tengok rambut dorang yang blonde tu. Hehe!

Then, balik dari Cameron tu, kitorang balik ikut jalan Tapah, Perak jauh jugak nak sampai ke Klang. Pelikkan? Orang lain bercuti awal2 holiday... I? Sehari sebelum persekolahan tu baru nak pergi hehwhew...

But serious lah kan, tempat tu memang mendamaikan.. I baru pergi Cameron Highlands 2 kali termasuk semalam.. Nama je oranmg Pahang Cameron Highlands pun payah nak jejak.

Bagi sesiapa yang tak pernah jejak Cameron highlands tu silakan jejak eyh? Dekat tempat lah kita boleh dapat ketenangan dengan hanya melihat kehijauan dan keindahan pokok2 dan ladang teh kat situ hehe! [promote pulaks]

Sekadar hiasan, lawa tak?

Okay, that's all readers adioss! :D

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post