Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Perkhemahan Unit Beruniform 2012


Assalamualaikum and Hello!


Here! Hai Alls! Lama tak update disebabkan I menjalani aktiviti sekolah yang penuh adventure and menyeronokkan. Betullah, nak pergi kem ni untuk release tension and bersuka suka.. HAHA!
Sepanjang kem ni berjalan I dengan group I penuh dengan perasaan bengang tapi happy.. BENGANG TAPI HAPPY? Why? HAHA

1. Bengang sangat-sangat sebab group I ni dah macam terkena malang tahu? asyik kalah je, I dont know why.. seriously, sampai ada peserta dari group lain panggil kami ni group.. LOOSER. God! We are not looser boy, we just had a very bad luck! It is just a disaster you know??
2. Happy sebab dapat pergi berkhemah dengan sayang-sayang I.
3. Happy dapat Fasi-fasi supporting gila nak mampus!
4. Happy sebab semalang-malang kitorang pon, tetap menang yang barisan terpanjang tu tahu? hehe! Nombo satu pulak.. kau ade? kau takde.. hehe

Sepanjang perkhemahan tu, I banyak menjerit.. semua sebab tepuk sorak la, tepuk wow hebat lah..
nak panggil ahli kumpulan punya pasal.. memang terkeluar lah segala suara perut sampai rosak suara ni hah..! nak nyanyi pon kena paksa tahu.. rasa macam nak nangis sebab suara tak nak jadi macam normal balik, so terpaksa lah kehilangan suara masa tengah nyanyi and perfotm untuk malam kebudayaan tu. It was A Disaster ! DISASTER!


And kitorang buat activities like treasure hunt and memperagakan ketua kumpulan yang paling seksi.. again! It was a DISASTER.. always ape;lah nasib dah la kena buat catwalk bagai.. yang I bengangnya, kenapa I sorang budak melayu perempuan yang kena? HUAAAAAAAA
segan nak tunjuk gambar catwalk ala-ala model tak cukup ilmu tu hehe!

okay korang layan je gambar-gambar kat bawah ni okay?? =D

Kumpulan kitorang

saidatul



abaikan muka berminyak tu! 













xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post