Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Lucky draw contest by Izzul


Assalamualaikum and Hello!


Actually dah lama gila tak  masuk apa-apa contest. Ni yang rasa memang nak masuk ni setelah ditag oleh sicomel Bubu hawhawhaw. Oh ya! Click Banner untuk turut serta!! I malas nak tag. Tapi I syorkan kita ramai-ramai join contest ni untuk memeriahkan lagi contest ni.




Syarat-syarat


1. Warganegara Malaysia.
2. Berumur antara 1-100(Atas 100 tak layak)
3. Seorang Blogger

Cara-cara


1. Wajib follow blog Izzul (Done)
2. Wajib Like Page Izzul (Done)
3. Wajib like Gambar Izzul (Done)
4. Buat satu Entry untuk Lucky Draw (Confused)
5. Banner tak payah copy ambik gambar sendiri dan linkkab ke Entry ini. (Done)
6. Tag 5 kawan Blogger dan pastikan Mereka tahu.
7. Pastekan Link anda diruangan komen.


Ingatkan malas nak Tag tadi, Okay.. Never mind..
I tag je lah and pastikan mereka tahu! ;)

Jannah
Kak Mastura
Wan Rasyiqah
Imanina
Raraa

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post