Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Kem Ibadah 2012


Assalamualaikum and Hello!



Heyya! Harini I buat cuti sendiri and tak pergi sekolah pon sebab penat sangat sangat.. Semalam lepas balik dari Kem Ibadah dekat sekolah (sekolah je pon) terus I baring kepenatan. Then terus buat kerja sekolah yang tertangguh sampai pukul 12 malam. 12 malam! Yeah sebab I kena siapkan semua kerja Geog yang tertangguh sebab I baru masuk kelas sebanyak dua kali. Yaeh! baru dua kali. Geog ni I ambil matapelajaran tambahan sebab I nak cukupkan 10 subjek.

Okay okay.. Let's talk about Kem Ibadah. Bak kata Syiqah, Of course lah I akan update  blog about kem ibadah becausee.... because what? HAHA macam kem-kem yang lain, kami akan divbahagikan dengan kumpulan-kumpulan.. then I pon masuk kumpulan keempat. PADA hari pertama, kumpulan I mendapat markah yang terendah antara kumpulan muslimat. then hari seterusnya kitorang bangkit dalam explorace  muehehe.. Kem Ibadah.. Well dah nama pon kem ibadah right? Banyak aktiviti keagamaan yang kami lakukan dihandle oleh Fasi-fasi form 5 yang melaksanakan kerja-kerja dengan sangat baik. malah diorang handle majlis mavam dah berpengalaman je. memang tabik sungguh lah.

Handphone, jam tangan dirampas oleh fasi-fasi sepanjang kem itu berjalan. So, adakah itu alasan terbaik sebab tak sertakan gambar sekali.??

menyentuh pasal group I yang dapat markah terendah pada hari pertama. Okay, kami bangkit pada hari kedia melalui explorace right? And pada hari ketiga iaitu hari terakhir, kitorang kena buat persembahan kumpulan. Kitorang diberi tugasan "CERPEN: PERCINTAAN DALAM ISLAM".

Serious, I memang pening and hilang Idea sebab tak tahu nak buat pasal apa. Sampai lah time sebelum Qiamulail tu baru I mampu siapkan skrip. Masa tengah berlatih pon I rasa macam stress je sebab anak-anak buah I semjua main-main je..

time dah tiba masa untuk buat persembahan, kitorang pom ada masalah sedikit sebab tetiba je dorangkeluar pentas macam tu je sedangkan masih ada baki dialog yang masih belum dibaca hehe.

Sampai lah waktu terima keputusan.. YEAH! kitorang dapat tempat pertama. yeye.. hehhe

okay, that's all.. mak dah panggil i tu.. goodbye.

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post