Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Bahasa Week On School


Assalamualaikum and Hello!



Minggu ni Sekolah I adakan minggu Bahasa. Minggu Bahasa tu kira macam Bahasa yang diajar kat sekolah kitorang lah kiranya kan. setiap tahu memang akan ada minggu bahasa and etc. You know? I paling suka minggu bahasa sebab dalam minggu bahasa lah I dapat macam-macam hadiah sebab menang dalam pertandingan atau kuiz yang diadakan. Baru-baru ni I try lah jugak masuk bersyair sebab kena paksa.. Ada ke patut diorang cakap I lah harapan diorang? I tahu I ni memang supporting hehe! Then, Saidatul pon nak masuk Syair.. Wahh! It's great! nampaknya ada teman lah ni. tengok gaya Saidatul dia ni memang ada bakat dalam syair hehe! And suara pon sedap je. hehe!

Then Esok cikgu nak buat pertandingan pidato. I ni memang teringin pon nak masuk pidato sebab cita-cita pon nak jadi peguam kan. so kita perlu asah kemahiran berbahas mulai sekarang lah kan? So, ni tengah dok sibuk cari text pidato ni hah! harap-harap boleh jadi pelapis form 5 sekolah kitorang yang memang top Macam Kaak Fasihah tu. memang idola lah! So, kali ni memang tak sertakan gambar lah sebab payah sikkit nak menggakap gambar depan cikgu hehe! Ok sekian sahaja Entri merapu ni, nak edit blog jap.

Chhoww!

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post