Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Tutorial Blockquote Macam Saya ;)


Assalamualaikum and Hello!


Hai! Dah lama tak buat tuto kan? HAHA actually esok I ada Exam Biology and Geo tapi rasa malas nak bukak buku, maybe lepas ni kot baru bukak, okayp! Jom kita bukak buku and sambung belajar ye? hehe!


Nampak tak? Cer perhatikan kat border belah kiri dia tu? eh, kiri ke kanan ye? AHH! ignore muahaha!
Lawa tak border dia tu? Nak tak? okay jom belajar..

Simple Template

Search Code

]]></b:skin>

Then Letak code ni kat atas  ]]></b:skin> tu.

.post blockquote {
background: url(URL BG ANDA);
padding: 5px;
border-right: 14px ridge #ffadad;
}


Note: Untuk Template Denim, Hanya cari code .post blockquote { dan copy paste code yang I bagi kat atas tu :)


Classic Template [Blogskins]

Cari code 
blockquote {

Kalau takde, copy code ni kat bawah ni dan paste sebelum code </style>

blockquote {
background: url(URL BG ANDA);
padding: 5px;
border-right: 14px ridge #ffadad;
}

Note..
Merah- Tukar kepada url background sendiri boleh cari kat photobucket.
Ungu- tukar kepada warna pilihan. boleh cari kat SINI

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post