Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Merentas Desa


Assalamualaikum and Hello!


Semalam, 3/3/2012, Sekolah I ada buat Kejohanan merentas desa macam biasa lahh setiap tahun kan?
Nothing special, every years benda sama. Tapi tahun ni, I dapat tempat ke 6. HAHA Nasib je tu.. Kalau Cik Wan Rasyiqah kita ni ada, tak adanya I nak dapat nombor 6 tu. Dia ni laju tau stamina tinggi.. Untungglahh pergi buat umrah, kalau tak, tak merasa I nak dapat nombo 6 tu.. haha!





Tapi, sadisnya kan, tahun ni, First time kami tak lengkap... Biasanya, tahun-tahun yang lalu, kami semua ada..
Tapi tak tahun ni.. Farah dengan Zalikha pergi Technic School. Zulfekar pergi SBP, Syiqa pergi umrah..
Dyla pergi Pangkor.. Aisyah dengan Mas.. Batang hidung pun tak nampak.

Kenapa lahh korang kena pergi? Ni yang I rasa tak syiok ni.. haha! NVM lah.. Takkan setiap tahun nak together kan? takut bosan pulakk haha! Tak sabar nak tunggu habis SPM tahun depan so that I can meet my dearest friends!

P/s: I tahu lately I asyik cakap pasal hidup, jangan marah.. temporarily okay? ;)


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post