Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Let's Join!


Assalamualaikum and Hello!






Kenal Kak Una? Ala.. yang sediakan banyak Tutorial tu.. Dan ramai lagi blogger Malaysia yang terkenal.
Ramai yang dapat berpuluh malah beratus dan beribu ringgit dengan hanya join ChurpChurp.



ChurpChurp ni macam Nuffnang jugak tapi dia boleh pilih, iklan apa yang kita nak iklankan. Dan lebih senang untuk kita jana pendapatan melalui Churpchurp berbanding Nuffnang. Dah ramai yang dapat pendapat beratus-ratus dengan hanya join dan iklankan iklan yang tersedia di blog masing-masing. Bestkan? I pon nak cuba jugak ni.. Act, dah lama ada Acc ChupChurp tapi baru ingat nak aktif balik.. hehe! Hah! Apa lagi?
Let's join together! Nanti bolehlah kita sama-sama tukar-tukar klik kan? tak rugi pon nak tolong klik sekali hehe!

Cara nak join?

1. Klik :


2. Klik sign in with FB.

3. Uruskan apa yang patut dan akaun and apon tersedia. Then, Iklankan iklan yang anda suka!

Ingat! Jangan spam!
Selamat berjaya! 


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post