Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Jangan Pernah Mengalah


Assalamualaikum and Hello!




Hey! Cuti seminggu menjelma lagi! HAHA.. I amat menghargai kehadiran cuti ni sebab nak rehat puas-puas sebab penat sangat kebelakangan ni.. haihh! I tak sangka lah form 4 boleh sebusy ni.. sampai nak online pon rasa serba salah.. Tapi, ada I kisah? Hahaha! I online je walaupon kejap tapi maybe nak dekat akhir tahun I takkan buat main-main macam ni kot sebab I paling tak suka memburukkan keputusan waktu akhir tahun hehe... Yeah! Exam habis tepat harini and I pon dah dapat result beberapa paper yang I dah duduki..

BM - 94% (A+)
ENG - 76% (A-)
CHEMIST - XY% (N-)

Okay, chemist merah kan? faham-faham lah ye? hehe..


KEGAGALAN bukan penghalang untuk kita mencapai kejayaan dan impian kita. Malah kegagalan lah titik bermulanya hidup kita yang lebih bermakna. Kegagalan banyak mengajar kita untuk sentiasa maju kehadapan. Kadang-kadang, ada yang sengaja gagal sebab nak tahu apa kelemahan dia dalam pelajaran dan seterusnya memeperbaiki segala kelemahan dia tu dalam masa akan datang.

Kadang-kadang, ada yang anti dengan GAGAL ni. Yeah! common sangatkan? Cuba cakap.. sape kat dunia nak gagal selalu? Cuba cakap sape yang tak nak dapat A+? Semua nak kan? Tapi, bila kita gagal.. jangan salahkan sesiapa mahupun takdir.. Tapi salah kita sendiri sebab tak berusaha, dan KEGAGALAN tu umpama jambatan untuk kita menuju kejayaan.

Apa yang pasti, jangan pernah putus asa. Mencuba dan terus mencuba lah sampai boleh sampai kita rasa kita mampu untuk terus berdiri diatas kaki sendiri dan kita mampu untuyk terus mencapai kejayaan. Jangan pernah cakap..

Dah terlambat

sebab tiada yang mustahil kalau kita determined nakkan sesuatu!!

Walau dalam segi apa sekali pon.. demi mencapai kejayaan kan? Tapi, tindakan biar dijalan yang positive bukan negative! ;)

Ingat ye? GAGAL sekali bukan bermaksud kita gagal selama-lamanya!! Inisiatif perlu ada dan sebagainya!
Jangan mudah mengalah.

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post