Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




I'm Back!!


Assalamualaikum and Hello!


Yeahh! Im'm back I'm back I'm back! Setelah menghadapi hari-hari yang mendatang tanpa WIFI! Boleh jadi gila kot takde wifi hehehe! Okay...

Lepas cuti berakhir, macam biasa semua yang besekolah akan dapat balik kertas ujian bulanan bilan 3 kan? So do I! Lepas dapat semua result tu kan, memang tak terkata lah sedihnya tapi bezanya I tak nangis pon sebab dah biasa kot gagal Math. So tak kisah lah kan. BUT! Kali ni, Add Math yang 'probs' and Math modern tak probs pulak... syukur alhamdulillah!

Mama dah hantar I pergi tuisyen, so lepas ni makin jarang lah I berblogging dan menyibukkan diri kat group-group blogger kat facebook tu semata-mata nak tambah pengunjung tak kurang jugak followers!

Kalau tak ade aral yang melintang, I akan teruskan berblogging macam biasa dan merapu kat sini serta bagi info-info terkini, tips and others! okay, choww..

Pesanan ringkas

Kita takkan tahu kemampuan kita ditahap mana selagi kita takut untuk mencuba. ditujukan khas buat pembaca dan diri sendiri! ;)


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post