Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Happy Thursday


Assalamualaikum and Hello!







Khamis yang memenatkan.!  Harini ada raptai merentas desa kat sekolah, lepas latihan supposed to be, rehat and then masuk kelas. Tapi, I dengan Saidatul tak masuk kelas pon. Malas rasanya! Sebab? Entah, so, kitorang ambik keputusan untuk tolong cikgu Ainur.

Kitorang tolong cikgu sampailah habis waktu persekolahan. Hah! Ada baik ka? Hehe.. Then, Baru I teringat, yang harini, 1/3/2012 kan? Tak tahu nak describe apa. Macam mana feelings I tadi. Haha1 i patutnya chill kan? It's okay.. tarikh 1/3/2011 tu lawa dan bermakna! Nak tahu ke?
 Lu pikirlah sendiri! haha!

choww!


P/s: I akan aktif berblogging masa cuti sahaja. Waktu tu, I akan buat freebies, tuto. new skin untuk korang..
Dah lama tak buat freebies. Dulu rajin sangat. Sekarang, sampai orang tanya pon I tak buat lagi hehe
okaylahh bye!


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post