Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Dugaan


Assalamualaikum and Hello!


Pernah rasa kecewa tak? Kenapa? Sebab kita  gagal dalam menghadapi dugaan yang melanda?  Kita takkan melalui ujian dengan mudah kan? Semua perlu persediaan. Persediaan untuk menghadapi kegagalan, hari-hari seterusnya. Kan? Itulah yang I hadapi sekarang tak semudah apa yang disangka. Kita sangka kita dah cukup hebat untuk jadi yang lebih baik daripada diri kita sekarang ni tapi sebaliknya kan?

Seriously memang rasa ralat sangat dengan apa yang dah I hadapi harini. I sangka I dapat merealisasikan impian I untuk bergelar anak seni tanah air dalam usia 16 tahun ni, well nak sangat ikut jejak langkah idola I Dato' Siti Nurhaliza. Tapi semua tu tak mungkin berlaku sebab I menghadapi ketaran yang maha hebat! Tak pernah I menggeletar macam tu sebelum ni. Sebab dah terbiasa dengan pentas sekolah. Sebelum ni pon adalah jugak buat persembahan nyanyian untuk hari guru and etc. BUT this time I menggeletar sangat sampai nak menyanyi pon sampai tak keluar suara.! Bayangkan! Masa sebelum uibakat bermula I tengok semua yang datang pakai baju vogue! Mekap tebal! Lawa beb! Rambut ade banyak kaler lagi tapi I muka pucat! Rambut hitam. Baju? Ala.. baju biasa dengan jeans biru. Penampilan I yang terlalu biasa tu memang sangat tak sesuai nak pergi audition dengan jadi artis! haiyo~

Macam mana I atasi rasa ralat dan sedih tu? Kawan-kawan lah yang tolong! Diorang masih percaya yang I boleh capai impian I dan masih bagi kata-kata semangat untuk I dan gantikan semangat I yang dah melayang tu! Sebab tu I sayang sangat dengan kawan-kawan. Terima kasih jugak kat mama sebab dah percayakan I dan bagi I peluang untuk pergi audition tu.!

So? Ape Aim I lepas ni?

~ Dapatkan 10A+ untuk SPM
~ Ambik jurusan undang-undang untuk capai cita-cita/
~ Keep on practise untuk capai impian!
~Pergi kat ujibakat Bintang RTM 2014 untuk membuktikan siapa diriku yang sebenar!

choww

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post