Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Tahniah!


Assalamualaikum and Hello!




Hey! Kawan, aku sentiasa sokong kau. No matter what. Tahiniah sebab dapat SBPI Temerloh. I'm glad for you. :')

Semalam I dah siap buat video tau. Secara online. masa nak download tu tiba-tiba kena bayar pulak. dahla I ni takde kad kredit. Sampai siap I buat benda alahh tu.. menyakai kan?
Ingatkan nak bagi kenangan terindah lah sebelum kawan baik pergi. Tapi takpe lahh. tulis surat pon jadikan?

Kenapa aku nangis masa kau call aku? sorry brohh! tetiba je aku nangis sepatut nya aku happy macam kau kan? huwaaa! aku pon nak pergi SBP! sebab tu ke aku nangis? atau.. tak nak kau pergi? dua dalam satu.
Aq nak kau pergi. dalam masa yang sama tak nak. Kitorang akan rindu kau! Aku pon tak kisah kau nak tolak atau terima. Itu pilihan kau. Sebab itu yang terbaik untuk kau!

Aku takkan lupa semua kenangan kita. apa yang kitya dah lalui. Pahit dan manis. Kenangan terindah kan? Agaknya macam mana lah rupa entry aku kalau aku dapat pergi?

Apa yang penting... Kawan -kawan masih ada.. ;)

Just go. Capai Impian kau. Cari pengalaman kat sana.. jangan lupa kitorang.. KAWAN

Tahniah. Tahniah! Tahniah! Dan Tahniah!

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post