Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Menyesal!


Assalamualaikum and Hello!



Sedapnya Nuget ni! Haha..
I tahu ramai yang tak berminat nak baca entry berkenaan kisah hidup I. Tapi, nak buat jugak! HAHA
Okay, awal-awal lagi dah mengarut.

Harini, bermula lah al-kisah....

pagi-pagi I dah semangat  nak datang sekolah. Sebab harini ada sambutan Maulidur Rasul kat sekolah. WOW! Punya excited+gabra kitorang sebab akan perform sketsa pasal ANAK YANG DERHAKA.
Okay, Dan yang pegang watak anak DERHAKA tu ialah I sendiri.
CUAK!
Sepatutnya sketsa tu jadi citer sedih, masalahnya awal-awal lagi dah spoil! Haiyo! Babak tampar menampar pulak sepatutnya jadi macam drama la sikit kan..
Masalahnya audiens pegi bantai gelak. Lagilah stress!

I pulak, tiba-tiba gabra dalam scene ketiga terlepas dialog yang berbunyi...
" Bie, you kat mana? you datanglah rumah I, I bosan lah.."
 Lebih kurang begitu lah sepatutnya dialog itu berbunyi, tapi tertinggal pulak! Actually, Allah dah makbulkan doa I untuk tidak berdialog gedik sebegitu rupa. Tetiba je lupa. Kuasa Allah!
Alhamdulillah! Tapi, part yang sepatutnya ANAK DERHAKA tu mati, Aih! lagi lah sedih..
Berlakon tak kena tempat.. sepatutnya mendepani audiens tapi, membelakangi pulak!

Okay! Memang dewan gamat masa tu, sepatutnya sedih tapi jadi bingit orang bergelak ketawa. macam raja lawak pulak.

So, Moral of the story is : Bersedia dan berlatih lebih awal sebelum membuat pertandingan atau persembahan.
Sekian.. :D

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post