Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Kembali Lagi!


Assalamualaikum and Hello!


Dah lama i tak berceloteh kan? Sepi je blog ni, baru masuk bulan Februari, dah sibuk macam PM dah.. cewaahhh haha! ni bareu form 4 bukan form 5 lagi. Klau form 5 alamatnya, berjanggut tak sempat nak sentuh lappy langsung! Haiyo.. maaf lerr tak sempat nak update post, nak blogwalk balik. Semalam I sempat Follow balik 2 orang je. Bukan nya sombong tak nak follow balik.. cumaa tau tau je la.. hehehe makin hari makin sibuk.
Cikgu pulak bagi kerja sekolah tak ingat duniaa. Bukan nak kutuk tau! tapi, I kan nak ambil 10 subject termasuk Geog, Dah la kena belajar sendiri Geog tu.. Haih! Mengeluh lagi.. HAHA jangan contohi ye kawan-kawan.

Oh ya. Mama I suruh I masuk Form 6 lepas SPM. ALLAH! Setahu I form 6 susah kan? Betul ke?
Entahlah.. Tapi, Perbelanjaan tak mahal sangat. dapat jimat bila dah masuk U nanti. entah lah.. I perlukan someone yang tahu pasal hal-hal macam ni untuk bertanya. Ni kan soal masa depan..


Ni jelah yang I nak membebel harini.. tak tau nak cakap pasal apa dah.. okay, baibai!


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post