Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Hidup Yang Harus Diteruskan


Assalamualaikum and Hello!


HAI! Selamat Sejahtera semua pembaca tercinta.
Tajuk post tak boleh blah je  kan? HAHA! Tapi itu lah kenyataannya. Walau apa pun yang terjadi. Sama ada kita ditimpa musibah.. ataupun diterangi dengan cahaya kegembiraan. Yang paling penting ialah ikhlas!
Teringat pulak dalam Filem Ombak Rindu.. "Redha itu ikhlas, Pasrah itu menyerah!" HAHA!



Memang tak manis lah hidup ni kalau tak ada halangan yang menimpa kan? Kalau tak ada cabaran yang menduga, entah apa rasanya.. KOSONG.. mungkin? Macam tu jugak dalam persahabatan. Kira macam dah kancing gila tu, cubit peha kiri peha kanan terasa sakitnya jugakkan?
Entah kenapa harini I cakap pasal persahabatan.. Maybe lepas tengok entry BFF I sorang ni kot.. ZUL
Persahabatan atau pon perhubungan akan jadi lebih erat setelah kita lalui cabaran yang mendatang dengan fikiran yang positif. Sentiasa memaafkan walau apa pon yang terjadi.
Kalau hidup ada halangan dan berakhir dengan Happy ending barulah best! Baru lah hidup dikatakan berwarna-warni! HAHA Teringat I masa I darjah 6 dulu. I ada tulis lirik lagu yang sama seperti apa yang I lalui sekarang. syukur kepada ALLAH!

































Zalikha and Farah datang sekolah tadi.. serious! RINDU sangat dengan diorang :')


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post