Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Hidup Sebagai Pelajar


Assalamualaikum and Hello!



Hai!! I'm backkk! Dah lama kan I tak update? Berapa hari? Berapa jam? HEHE..
Sebenarnya I rancang nak update blog bila I dah free or the result of e-rayuan is available to check.
Motif? Saja je...

Okay, umum tahu kan yang FORM 4 bukan masa untuk berbulan madu? YEAH! I dapat rasakan tekanan yang amat sangat sekarang! Kerja sekolah makin hari makin menimbun, Add math makin hari makin tak faham.. Math Modern yang mula-mula I excited nak belajar pon I rasa mcam nak buang je buku sebab ada bab yang sama mcam dalam add math! BAYANGKAN! kalau macam ni lah.. macam mana I nak capai cita-cita I untuk menggenggam slip keputusan SPM yang penuh dengan A1?

Sadis! Apa yang tinggal untuk tak susah bagi I nak fahami is, malay language, sejarah and english! argghhhh!
nasib baik I ni sempoi je.. kalau I amik kelas tuisyen kan.. macam mana lah gaya hidup i? mesti jadi tak sihat kan? asyik stresssssss je.. alahai..

errr.. babai!

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post