Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




He's Gone


Assalamualaikum and Hello!







Lama dah I tak update, I mean update info..

Permintaan pon tarak! nak buat lagu mana? Asyik buat entry pasal diri je kan? Boring takk? Haha! nevermind.. This is the last. lepas ni buat lagi.. haha! ye ye je kan? tengoklah keluangan masa I nak buat freebies lagi..

And Now...


Aku memang over tadikan? menangis-nangis bagai.. over ke? entahlah.. yang pasti.. AKU kan kawan kau. Mestilah sedih sebab kau nak pergi..
But, aku tetap happy sebab aku punya kawan dapat pergi SBP. tercapai hajat hang! Don't worry, aku jaga diri aku, jaga 'amanah' kau.. dan, Jaga tanda persahabatan kau tu.. Always be the best kayyh?


err.. okay chow!

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post