Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Freebies: Picture For Header


Assalamualaikum and Hello!


Pada Hari yang bosan ni, I nak  bagi Freebies Picture lawa-lawa yang "orang perempuan" boleh guna untuk buat header.
Semua gambar-gambar ni I tak transparentkan lagi, tak sempat. Credited to WeHeartIt
Kalau berminat nak download ke komputer anda, klik je tau!




























Oh ye, kalau nak ambil, komen dulu ye? Penat I cari..

Kalau nak Picture for header yang lawa yang boleh dikira untuk lelaki dan perempuan, korang tengok lah kot-kot berkenan ke. Lawa-lawa pulak.



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post