Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Bila Dah Sekolah


Assalamualaikum and Hello!




Waa! Nampak nya dah lama kan I tak update, hehe! Kawan I pon dah sound tengok blog I sepi je.. Nak buat mana, sadis.. Hehe!

Macam-macam ragam kan tahun ni?? Yang paling sadis, Form 4 2012 whole Malaysia except my school menggunakan bahasa Malaysia dalam mata pelajaran Bio, Chemistry, Physics, Add Math, Math Modern and Science.

Kerajaan patut menitik beratkan perasaan pelajar bila menguat kuasakan sesuatu, mengapa nak ubah bahasa pengantaraan tu sekarang? Menyusahkan okay? Apalah nasib aku jadi batch '96 ni..

Kerajaan perlu ambil berat soal ni, bukan buat keputusan berdasarkan pendapat sendiri semata-mata, jika kita menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantaraan dalam Math dan science, serta merta ianya dapat meningkatkan kemahiran kita dalam berbahasa inggeris. ;)

Okay, back to the topic,

Bila Dah Sekolah

1. Mulalah mengantuk kat kelas.
2. Sibuk nak cuti balik.
3.Kerja sekolah bertimbun-timbun.
4. Kita banyak merungut konon nya busy bebenor.
5. Nak makan pun takut *Yeke??
6. Asyik kena denda sebab tak buat kerja sekolah. :p
7. Nak tengok TV pon kena marah!
8. Blog sepi..
9. Tak tau nak update pasal apa..
10. Nak Re-design pun tak de Idea. Hehe..
11. Blog Tak terupdate sampai la cuti bermula.. Hehe!

So sorry, I maybe akan selalu JARANG update, maaf lah blog ni sunyii.. :D


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post