Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Zaman Kanak-Kanak Riang


Assalamualaikum and Hello!




Wah! Dah tukar wajah la blog kitaa.. :D Eh! Kenapa Warna Kelabu?? Hehe... Greyson Chance punya pasal.. Hahaha!


Okay, Ignore That


Hey! Sape kat sini yang pernah jadi budak kecik?? Errk? Soalan apa ni?? Hahaha! Mestilah semua orang pernah Jadi budak kecik kan takkan la tiba-tiba dewasa kott.. Hehe! Hari ni entah kenapa asyik nak merapu je.. Hee

Bestkan jadi budak kecik? Kalau jadi budak kecik, kita fikir nak main je, takde fikir benda lain.. Haha!

Apa yang best jadi budak kecik ni?

Yang Bestnya


1. Kita tak payah pikul tanggungjawab hehe..

2. Kita sentiasa comel...

3. Kalau kita baik, orang akan bagi gula-gula selalu!

4. Duit raya? Tanpa segan silu kita boleh ketuk pintu rumah orang nak beraya dengan tujuan nak kutip duit raya.. Hhaha!

5. Boleh lah selalu bermanja.. :D

6. Matapelajaran senang-senang!

7. Tak bukak buku pon takpe..

8. Comot pon comel hehe


Yang Tak Bestnya


1. Kita takde duit sendiri.

2. Asyik tengok orang bawak kereta.. Kita pon nak jugak!

3. Bila tengok mak pakai makeup, kita pon nak jugak! Mak kata "kecik-kecik mana boleh pakai makeup!"

4. Tak boleh nak adventure sikit.. Haish!

5. Mak! Nak tengok Kartun! Yang maknya asyik tengok telenovela je.. Hahaha!



Hahah! Itu je la yang dapat Fikir.. Kalau ada Idea, sila sumbang kat bahagian komen tau! Hehe

NanaAsha
XOXO


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post