Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Rasa macam nak buat bisnes


Assalamualaikum and Hello!


Tangan ni rasa gatal je nak bukak Tempahan edit Blog and lain-lain.. Hahaha! Kalau buat tempahan, duit pon masuk.. Betul tak? Hehe

Bukannya I tak buat bisnes ni.. Tapi I buat kecil-kecilan.. Kalau nak umum kat blog yang I ada bukak tempahan nak edit blog orang, takut tak sempat je.. Hehe!


Insyaallah, Cuti penggal pertama 2012 nanti I bukak tempahan. Duit pon masuk.. Hahaha!

Tapi Sekarang ni, rasa tawar hati nak buat Template (Blogskin) pon ade.. Template dah siap.. Tapi si empunya template tak tuntut lagi.. Haiyo! Apa macam! Tak boleh nak kata apa la.. Maybe dia tengah ada prob..

2 D a y s m o r e ! I ' m n e r v o u s!


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post