Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Long time no see..


Assalamualaikum and Hello!




Lama I tak update kan? Haha.. Apa nak buat, mama I tak bagi sentuh lappy ... Lagi. Haish! Geramm.. Macam mana I nak edit blog? Dah sebulan Blog I rupa macam ni.. Kita mesti ada pembaharuan kan? Baru orang suka datang.. Betul tak?? Hehe
Apa lah nasib.. Asyik Update pakai phone je... Macam mana nak share Tips-tips or Tuto untuk korang??

Kita nak buat new look kalau ada masa nanti.. Tapi tak tau nak buat tema apa.. Ada Idea tak?? Haha.. Kalau sudi, silalah bagi pendapat kat komen..

pendapat korang amat dihargai.. :D


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post