Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Little Advice


Assalamualaikum and Hello!




Harini I nak berceloteh sikit.. Bukan nak bajet hot seolah olah I tahu semua benda... No no no... But as a blogger, kita akan berurusan dengan blogger yang lain jugakkan? Apa kata kita buang sikap annoying kita tu?? Buang je, simple kan?

Satu lagi, pesanan I kepada Newbie-newbie, mohon, bermulalah dari bawah, I tahu ramai yang nak blog lawa, cun, meletup.. Hehe tapi, korang kena belajar basic, I tahu memang senang nak dapat skin yang lawa-lawa from Blogskins.com but kalau diri sendiri tak pandai coding baik tak payah. Kalau nak mintak orang lain tolong buatkan pon tak salah, memang tak salah.. Sape kata salah??

Tapi, kita kena ada attitude yang baik, kita ada attitude yang baik, maka, senang lah kita nak bekerjasama dengan blogger yang akan design blog kita tu..

As Example;-

Kita ada masalah dengan blog. Kita mintak tolong degan blogger yang dah mahir untuk edit blog kita tu, so kita kena bersikap menghormati dan berhenti bersikap annoying, Memang lah kita nak cepat, but kita kena fikir jugak, Blogger tu ada masalah apa... Tengah outing dengan family ke apa ke.. Lappy ada probs ke apa ke.. Kalau tak boleh sabar, suruh orang lain yang buat..

Ini sekadar pandangan I, maaf lah kalau ada menyinggung perasaan pembaca.. Harap tak simpan dendam. Yang baik tu datang dari Allah, yang buruk tu datang dari saya sendiri, Assalamualaikum..


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post