Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Kenapa Saya Jadi Blogger?


Assalamualaikum and Hello!




Yeah! I kembali lagi! Ceh.. Haha badget popular je .. Haha! Eh, kenapa korang jadi blogger ye?? Bukan ke buang masa? Bazir elektrik.. Rosakkan mata hadap komputer lama-lama.. Tak takut ke? Haha..

Bagi I semua tu bukan halangan, I mengaku, masih baru dalam bidang ni sebenarnya, masih tercari-cari ayat yang sempoi, kewl(cool) supaya pembaca setia I pon tak bosan bila baca blog I ni. Tujuan I berblogging pon I tak berapa jelas sebenarnya, yang pasti bukan nak popular.. Tapi tapi tapi..... I puas bila hadap blog I, hewhew! I suka nak kongsi info dengan orang ramai.

Ada yang tak melepaskan peluang dengan buat Online Boutique, hah! Tu yang syok tu.. Duit masuk, followers berlambak! Haha!

I ingat, nak jadikan kerjaya (ceh!) sebagai seorang blogger ni sebgai part time Job! Haha! Okay tak? Duit masuk, readers bertambah.. (insyaAllah). Popular?? Boleh la.. Tu pon I kena dapatkan jugak supaya ramai pengunjung setia..

Kalau nak earn money, dapat readers setia yang rajin bagi traffic kita naik, mestilah kena jadi popularkan? Kan? Haha!!

Tau tak? Lepas I jadi blogger ni kan? I kenal degan ramai orang! Most of them newbie.. Lebih kurang dengan I, dah jadi macam family pulak.. Haha! That's why I sayang sangat dengan carier ni..

I kan jenis yang tak keluar rumah, so, dengan internet pon I dah tau apa yang jadi.. Banyak benefit jadi blogger ni. Keburukan pula, bergantung kepada seorang blogger.. Sama ada dia nak menyampaikan kebenaran, atau sama-sama nak menyesatkan..

Tak kurang, memang tak kurang pon.. Yang menjadikan Blog sebagai medium untuk diorang luahkan perasaan.. Okay, Yang tu I layan jugak.. Layan je la kan? But but but... Why must they wrote "Weh, aQu cyunx qo lha Sial!" no no no.. Maaf! I nampak je words tu, terus I tak de mood nak baca.

I bukan nak badget, I pon ada buat Blog sebagai diary I masa sebulan dua I jadi blogger dulu.. Because dulu, I tau takde sapa nak datang sini.. But, I tak pernah lah carut cam tu kan.. Geram ngan somebody.. I tulis.. Kat sini jugak.. Haha! Tapi tu dulu la.. Post-post mengarut tu semua I dah delete.. Untutk apa membuka pekung didada untuk tatapan umum?? Hehe..

xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post