Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Janganla Meluat.


Assalamualaikum and Hello!





Again! I terpaksa update entries through phone.. Huh! Mama tak bagi sentuh lappy pulak. Eeeii!


Oh ye, I nak terangkan something ni, disebabkan rata-rata blogger dah mula menyedari kehadiran blog I yang masih hijau dan masih tak popular ni, I nak terangkan something yang kerap korang baca bila bukak blog I yang berheader kan GC tu. Hehe!




Ni semua berkenaan dengan panggilan I di blog ni, panggilan tu bukan saja saja atau nak gedik gedik.. Jangan salah faham ye, tapi nak cari kelainan..

Intan Rabiatul Natasha tu nama penuh I, tau kenapa I bahasa kan diri I sebagai I? Haha, of course lah Sebab Capital letter I tuh! Kebanyakan blogger pakai aku, saya, and nama sendiri apabila sedang berblogging. Salahkah 'I' membahasakan diri sebegitu? Takkan nak sebut Intan kot, ramai gila yang bernama Intan dalam dunia blogger. Nana? Haih! Memang asyik terserempak lah. Lain kali tukar bahasakan diri I sebagai 'Anne'? Haha! Melampau dah tu..


So, kesimpulannya, panggilan apa pon tu semua tak berapa penting, yang penting, isi penulisan tu.. Biar cool, and bersahaja.. (tu yang I baca tadi)

So, That's all.. Happy day for you!


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post