Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Hot Stuff! Owl Necklace Is Haram??


Assalamualaikum and Hello!




Topic ni memang HOT! Peliklah kenapa Owl Necklace tu boleh jadi haram pulak? Bukan ke benda tu cute? Eiii! Comel je! Rasa nak buat koleksi.

Freemason guna Burung Hantu sebagai Simbolik kepada diorang. Diorang ni pon satu hal, kau Nak sembah dajal ke Setan ke, kau guna je la bintang bucu enam yang macam Yahudi Laknatullah tu!

Tengok! Rugi orang yang reka rantai tu! I rasa, pereka rantai tu tak ada kena mengena dengan Freemason kot, dulu, ada style necklace kucing, miauw miauww.. Comel je.. Dah Old style kan, dorang cari alternatif lain pulak. Example, Owl necklace yang Hot meletup sekarang ni la.. Yang terbaru pulak Octopus Necklace and ring.

Ni pandangan I je.. Tak de maknanya I nak kata "EH! Suka hati aku lah!"

Apa salahnya kalau kita pakai Owl necklace tu sekadar untuk memperhias kan diri? Bukan bermaksud nak meletakkan atau memuliakan benda alah tu, tapi sekadar barang perhiasan.. Plus, benda alah tu pun murah je..

Apa salahnya Burung hantu nak Popular seketika? Sebelum ni Kucing dah popular kan?? Hahah!


Benda ni hanya pandangan I, apa-apa komen yang menyakitkan hati or nak bantah apa-apa ke, I tak layan..


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post