Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Fibox (beta)


Assalamualaikum and Hello!


Well, semua dah tau yang sekarang ni ShoutMix dah tak lagi free menjelang Januari 2012 ni kan? so, ramai lagi ramai lah yang beralih ke Cbox. I syorkan korang semua guna Fibox. Fibox ni ialah hasil anak Malaysia yang juga merupakan Orang Melayu! Widget ni masih baru.. so tak de banyak sangat features.

I dapat tahu pasal Fibox ni pun dari tulisan Wan Rasyiqah yang juga mempromosikan Fibox ni di blog dia.



 

 Okay, I tak boleh nak bahas panjang-panjang.. korang tangok je kat sini!




xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post