Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Cinta... Hangatnya!


Assalamualaikum and Hello!





Mak Oooooiiiii! Hangatnya asmara! Memang lah cinta tu perasaan tulus yang lahir dari hati yang suci, tapi sampai sanggup menggadaikan maruah dan tanpa segan silu, berpegang tanga kat public, berpeluk apa namanya tu?
Cinta?? Hahaha! Jom gelak!

Okey fine! Kalau dah bercinta sampai nak peluk-peluk, cium-cium, diam-diam je la.. Tak payah nak snap gambar buat kenangan then letak kat Facebook mahupun di Blog sendiri. Malulah! Umur baru setahun jagung dah nak buat perangai..

Kenapa ye? Nak tunjuk kat seluruh dunia bahawa anda ialah pasangan bercinta? Pasangan paling bahagia? Kalau begitu, sungguh, siapa yang tak gembira melihat merpati sejoli yang bahagia? I pon tumpang gembira.. Hehe

Tapi, kalau betul pun cinta, sayang.. Ingatlah kat mak ayah yang dah lahirkan kau.. Nak conteng arang ke muka mak ayah? Sampai hati... Isk isk isk.. Hehe..

Err.. Itu je la yang I nak cakap.. Panas beb! Menggelegak daripada biasa...


Agak-agaklah nak kiss kiss kat public pon.. Awak tu islam!


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post