Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Salam Maal Hijrah


Assalamualaikum and Hello!





Hah! At last update pon, ini pon terpaksa update pakai phone kesayangan lappy mama bagi I guna setengah jam sehari. What?! Mana cukup kan? Huh! Banyak benda yang I kena buat. Tutorial buat header pon tak siap siap lagi tinggal lah dia di dalam draf disimpan menjadi pekasam! Haha.

Oh, esok papa janji nak bawa kitorang sekeluarga pergi Teluk Batik. Kenapa tak pergi Pangkor? Bajet takdok! Haha..


Actually nak balik kelantan semalam but tiket keretapi da habis, nok buat lagu mano! Sedih la jugak.. Dah la lama tak naik keretapi.. Nostalgia tu beb.

Oh, kalau dah masuk tahun baru mestilah ada azam kan? Ingat nak post kat sini apa azam I but, malu lah.. Ceh! Cuma satu je la yang I nak cakap, buku-buku pun ada juga kata bila kita buat azam tahun baru, no matter lah Masihi or Hijrah, jangan la azam banyak-banyak sangat takut tak terlaksana. Macam I la.


Love Study Before You Love Somebody

Salam Maal Hijrah


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post